Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Κίνδυνος για την υγεία κρατουμένων και εργαζομένων στις φυλακές

Προς το Προεδρείο της Βουλής

24/08/2012


ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων


Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κοδέλας Δημήτριος κατάθεσε ως αναφορά την με αριθμ. πρωτ. 199 και ημερομηνία 08 Αυγούστου 2012 ΕΠΙΣΤΟΛΗ του ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, με την οποία ενημερώνει τις υπηρεσίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη διακοπή από 01/09/2012 της εξυπηρέτησης των Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου εφόσον δεν εξοφληθούν τα συσωρευμένα χρέη που υπάρχουν προς αυτά από την 01/01/2012. Η μη έγκαιρη επίλυση του ζητήματος και η μη ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των φαρμακοποιών εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για την υγεία των κρατουμένων, αλλά και των εργαζομένων σε αυτές, με ανεξέλεγκτες συνέπειες.





Ο Καταθέτων βουλευτής


Δημήτριος Κοδέλας








ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΧΑΡΜΑΝΤΑ 7, 21100 ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ : 27520 – 99109
FAX : 27520 - 29824


ΝΑΥΠΛΙΟ 08/08/2012
ΑΡ.ΠΡΩΤ. 199
email : fsargolidas@gmail.com



ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
Κοιν/ση: - Δ/νση Οικονομικού, Τμήμα Προμηθειών, Υπουργείου Δικαιοσύνης,
- Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου.

Σας ενημερώνουμε ότι οι συνάδελφοι φαρμακοποιοί που έχουν εξυπηρετήσει τις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου, από την 01/01/2012 και έπειτα , δεν έχουν πληρωθεί και αρνούνται να εξυπηρετήσουν εκ νέου τις Δικαστικές Φυλακές εάν δεν πληρωθούν για τις προηγούμενες οφειλές (πρόκειται για ποσά της τάξης των 8.000,00€ έως 10.000,00€ το μήνα, που όπως καταλαβαίνετε λόγω του προβλήματος της έλλειψης ταμειακής ρευστότητας δε μπορεί να τα επωμιστεί εκ νέου ο φαρμακοποιός, χωρίς να έχει πληρωθεί για την προηγούμενη φορά που έχει εξυπηρετήσει).

Προς αποφυγή αναταραχών λόγω Αυγούστου και για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας θα εξυπηρετήσουμε τις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου και για αυτόν τον μήνα.

Ελπίζουμε ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα προχωρήσετε σε εξόφληση των οφειλών που εκκρεμούν, διαφορετικά εμείς αδυνατούμε να συνεχίσουμε την εξυπηρέτηση των Δικαστικών Φυλακών από τα φαρμακεία μας μετά το τέλος Αυγούστου.

Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε ανάλογα , αναμένουμε απάντησή σας και εξόφληση των παλαιών οφειλών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.