Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Αργολίδα

Στο πλαίσιο υλοποίησης της απόφασης για σύγκληση ανοικτών λαϊκών συνελεύσεων σε όλη την Ελλάδα ενόψει της πανελλαδικής συνδιάσκεψης, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Αργολίδας πραγματοποιεί ανοικτή λαϊκή συνέλευση η οποία απευθύνεται στους κατοίκους του δήμου Άργους- Μυκηνών και θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Άργους την Τετάρτη 10/10/2012 στις 7:00 μ.μ.
Καλούμε όλους τους φίλους, τα μέλη και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου να συμμετάσχουν, ώστε με τις απόψεις, θέσεις και προβληματισμούς τους να συμβάλουν στην αμφίδρομη σχέση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. με την κοινωνία.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον δικό μας αγώνα για να επανέλθει η ελπίδα στην κοινωνία και τα οράματα στη νεολαία μας. Είναι η ώρα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια κυβέρνηση αξιόπιστη στο λαό που την εκλέγει για να κυβερνήσει και όχι για να υλοποιεί τις επιταγές των δανειστών.
Την εισήγηση θα παρουσιάσει ο Μάκης Σπαθής, πανεπιστημιακός, μέλος της Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ.

Θέματα της συνέλευσης είναι:
  1. Συζήτηση πάνω στην εισήγηση για την Πανελλαδική Σύσκεψη του Νοεμβρίου
  2. Συγκρότηση τοπικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Δήμου Άργους- Μυκηνών
  3. Απόφαση σχεδίου τοπικής δράσης
  4. Εγγραφές μελών ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Αργολίδας
 
Αντίστοιχες συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν:
  • Στο Ναύπλιο στις 15 Οκτώβρη 19.30, στο Τριανόν, θα μιλήσει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μέλος του οικονομικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ.
  • Στην Ερμιόνη, 17 Οκτώβρη, στις 19:00 η ώρα, θα μιλήσει ο Αλέκος Καλύβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.