Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ανοιχτή Συζήτηση Δευτέρα 8 Απρίλη στην Νέα Κίο

Ανοιχτή συζήτηση στη Νέα Κίο τη Δευτέρα 8/4 στις 7.30 μμ διοργανώνει η Τοπική Οργάνωση Άργους - Μυκηνών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Δείτε το Δελτίο Τύπου:

Οι πολιτικές εξελίξεις συνεχώς πυκνώνουν και συνεχώς ο λαός μας βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση. Είναι αναγκαίο τώρα παρά ποτέ να συζητήσουμε ποιες πρωτοβουλίες πρέπει να πάρουμε σήμερα για να εξασφαλίσουμε την μετάβαση της χώρας σε μια άλλη πραγματικότητα σε ένα
μετατροικάνο ξέφωτο .

Πρωτοβουλίες που επιβάλλεται να προωθούνται από τώρα, από σήμερα. Πρωτοβουλίες για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, για την επεξεργασία ενός νέου πολιτειακού χάρτη στη βάση της πραγματικής Δημοκρατίας και στον αντίποδα του πολιτικού συστήματος της διαφθοράς και της διαπλοκής, για την δημιουργία διεθνών συμμαχιών με τους λαούς του Νότου, για την ανάπτυξη ενός διεθνούς κινήματος αλληλεγγύης στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό, που βρίσκεται σε κατάσταση ανθρωπιστικής κρίσης, είναι κάποιες από αυτές. 

Αυτές τις πρωτοβουλίες αλλά και τις δικές σου απόψεις σε καλούμε για να συζητήσουμε την Δευτέρα 8 Απρίλη στις 7:30 μ.μ. στην Νέα Κίο στο Καφέ “Άμμος”

Θα παρέμβει ο Βουλευτής του ΣυΡιζΑ -ΕΚΜ Αργολίδας Δημήτρης Κοδέλας.




ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ
T.O. Άργους - Μυκηνών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.