Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ σε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ. αποτελούμενο απο τον Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τσουκαλά Δημήτρη, τον Γραμματέα του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μαυρόπουλο Αναστάσιο και τον Βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Κοδέλα επισκέφθηκαν από το πρωί την αστυνομική διεύθυνση Αργολίδας, τις Πυροσβεστικές υπηρεσίες Άργους και Ναυπλίου καθώς και την Λιμενική Υπηρεσία, απο κοινού με τη Νομαρχιακή επιτροπή, συζητώντας με τους εργαζομένους και τα σωματεία τους.

Έπειτα παρευρέθηκαν σε πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου με θέμα: «και συ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς τον Φασισμό» με ομιλητές: τον Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνο του Τομέα Δημόσιας Τάξης και προστασίας του Πολίτη- Δημήτρη Τσουκαλά και τον Δημοσιογράφο στα Ενθέματα της Αυγής- Στρατή Μπουρνάζο.

Παρακολουθήστε παρακάτω δηλώσεις του Βουλευτή Δημήτρη Τσουκαλά, του δημοσιογράφου Στρατή Μπουρνάζου και του βουλευτή Αργολίδας Δ.Κοδέλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.