Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Σχόλιο του Δημήτρη Κοδέλα για δήλωση του Γ. Μανιάτη

Σχόλιο του Δημήτρη Κοδέλα για δήλωση του Γ. Μανιάτη

Σχετικά με το τι έχει δοθεί και τι έχει “αρπαχθεί” από τα χέρια των πολιτών της Αργολίδας

Με Δελτίο Τύπου υπό τον πηχυαίο τίτλο “Στα χέρια των πολιτών της Αργολίδας με χρηματοδότηση του ΥΠΕΚΑ - Πράσινου Ταμείου το σπίτι του Τσώκρη στο Άργος και το “Παλαιό Φαρμακείο” στο Ναύπλιο...” ο βουλευτής Αργολίδας και υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης επέλεξε να μας ενημερώσει για τις εξελίξεις σε σχέση με τα δύο αυτά κτίρια.

Το ύφος της δήλωσης προκαλεί όταν, εδώ και μήνες, υπάρχει εκκωφαντική σιωπή σχετικά με πολύτιμες εκτάσεις και κτίρια που αρπάζει από τα χέρια των πολιτών της Αργολίδας η κυβέρνηση, στην οποία ο ίδιος συμμετέχει, εκχωρώντας τες στο αμαρτωλό ΤΑΙΠΕΔ για την αποπληρωμή του ...χρέους.
Αναφερόμαστε στην ένταξη στο ΤΑΙΠΕΔ και στην εκποίηση των 1.911 στρεμμάτων της Καραθώνας, του διώροφου κτιρίου στη Βασ. Κωνσταντίνου στο Ναύπλιο, του εγκαταλελειμμένου κτιρίου της Αρβανιτιάς, των οικοπέδων έκτασης 7.200 και 4.350 τ.μ. στο Ναύπλιο, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Αναστασίου, του λιμανιού της Νέας Επιδαύρου, των 136 στρεμμάτων στην Ερμιονίδα και άλλων!

Επιπλέον των παραπάνω, καλό θα ήταν να γνωρίζουν οι πολίτες της Αργολίδας την άποψη των δύο βουλευτών και υπουργών της κυβέρνησης σχετικά με την οικία Τρικούπη στο Άργος και το ακίνητο της Αγροτικής στο Λιμάνι του Ναυπλίου που πέρασαν σε μια νύχτα σκανδαλωδώς, μαζί με πλήθος άλλων περιουσιακών στοιχείων της Αγροτικής, στην ιδιοκτησία της ιδιωτικής - και ανακεφαλαιοποημένης με δημόσιο χρήμα - Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.