Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Δ. Κοδέλας: Οι πολίτες του Δήμου δεν θα γίνουν “ιδανικοί αυτόχειρες”

22 Μάη 2014
Δ. Κοδέλας: Οι πολίτες του Δήμου δεν θα γίνουν “ιδανικοί αυτόχειρες”
Να στείλουμε αδιαμφισβήτητο μήνυμα αξιοπρέπειας για την πατρίδα μας και αλλαγής της Ευρώπης
Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών σε δηλώσεις του, ύστερα βέβαια από την κάλπη της 18ης Μάη, κάλεσε τους ψηφοφόρους “του” να ψηφίσουν το συνδυασμό του Π. Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και κόμματα με «ευρωπαϊκό προσανατολισμό», πλην ΣΥΡΙΖΑ, για τις ευρωεκλογές. Στη συνέχεια δε, κάλεσε τους πολίτες να “μην πιάσουν στα χέρια τους” τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημάρχου Άργους Μυκηνών ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Κοδέλας σχολίασε:
  1. Είναι φανερός ο εκνευρισμός στο Μέγαρο Μαξίμου και η επιστράτευση παραγόντων που επηρεάζει, σε μια ύστατη προσπάθεια για να διασωθεί η καταρρέουσα συγκυβέρνηση.
  2. Είναι λυπηρό και σύμπτωμα της κατάπτωσης της πολιτικής ζωής ένας Δήμαρχος που εξελέγη με σημαντικά ποσοστά, μόλις τέσσερις μέρες μετά τις δημοτικές εκλογές, να απεκδύεται του “ανεξάρτητου” και “αντιμνημονιακού” μανδύα και να επιχειρεί με κάθε τρόπο να στηριχθούν τα κόμματα της Μέρκελ και η Περιφερειακή παράταξη των Τατούλη – Φούχτελ.
  3. Η απειλή προς τους δημότες “να μην πιάσουν” τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνάει κάθε όριο, ειδικά όταν υπονοείται σαφώς ότι οι δημότες θα πρέπει να “πιάσουν” στα χέρια τους τα ψηφοδέλτια του Βενιζέλου και του Σαμαρά, όσων δηλαδή οδήγησαν την κοινωνία στην ανθρωπιστική κρίση και την χώρα στην χρεοκοπία και την επιτήρηση!
  4. Είναι προφανώς άλλο πράγμα ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός και άλλο ο προσανατολισμός των κομμάτων της συγκυβέρνησης σε ρόλο υποτακτικού της Μέρκελ και των αγορών.
Οι πολίτες του Άργους, της Αργολίδας, της Πελοποννήσου, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, δεν θα γίνουν ιδανικοί αυτόχειρες.
Την Κυριακή δεν θα εκφραστεί η υποταγή στην Ευρώπη της Μέρκελ και στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, όπως αγωνιωδώς επιδιώκει το πολιτικό, οικονομικό και μιντιακό κατεστημένο.
Καλούμε τους πολίτες να στείλουν αδιαμφισβήτητο μήνυμα αξιοπρέπειας για την πατρίδα μας και αλλαγής της Ευρώπης!
Μήνυμα ανατροπής και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.