Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ο Σαμαράς θα μπορούσε να γίνει Επίτιμος Δημότης Βερολίνου, όχι του Ναυπλίου

06/10/2014

Δ. Κοδέλας: Ο Σαμαράς θα μπορούσε να γίνει Επίτιμος Δημότης Βερολίνου, όχι του Ναυπλίου


Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων με θέμα την “Ανακήρυξη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ως επίτιμου δημότη του Δήμου Ναυπλιέων” βρίσκεται σε προφανή και πλήρη δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα.

Είναι άδικο για την ιστορία της πόλης του Ναυπλίου να συνδεθεί κατ' αυτόν τον τρόπο με έναν πρωθυπουργό που θα μνημονεύεται για την κατεδάφιση και εκποίηση της χώρας, για την ισοπέδωση της κοινωνίας, για το όργιο χαριστικών ρυθμίσεων προς τη διαπλοκή, για το “ουδής αναμάρτητος” και τα “ευχαριστούμε την τρόικα”.
Είναι προσβλητικό για τους δημότες που μετατράπηκαν σε ενοίκους στα σπίτια τους και απόκληρους στην χώρα τους, που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την ανεργία, τα λουκέτα, τη μετανάστευση.

Επιπλέον, η συζήτηση αυτή γίνεται τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε εκλογές και σε λίγες βδομάδες ο κ. Σαμαράς -λαού θέλοντος- θα αποτελεί τον τελευταίο μνημονιακό πρωθυπουργό.


Ο κ. Σαμαράς θα μπορούσε να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης του Βερολίνου, αφού κατά τη διάρκεια της θητείας του υποστήριξε φανατικά τα συμφέροντα της κ. Μέρκελ, όχι όμως του Ναυπλίου της πρώτης πρωτεύουσας του Ελληνικού Κράτους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.