Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού

Δ. Κοδέλας: Δίκαιο είναι το δίκιο των αγορών;

Τοποθέτηση του βουλευτή Αργολίδας Δημήτρη Κοδέλα στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την Τετάρτη 17/12/2014 στη συζήτηση με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού (11 Δεκεμβρίου) και της 25ης επετείου της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού (20 Νοεμβρίου).

Η συνεδρίαση αφορούσε ενημέρωση από τον Γ. Σούρλα σχετικά με το Προσχέδιο Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, που εκπόνησε η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και συζήτηση με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού (11 Δεκεμβρίου) και της 25ης επετείου της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού (20 Νοεμβρίου) με τη συμμετοχή του Γ. Μόσχου, Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη (Κύκλος Δικαιωμάτων του Παιδιού) και Λ. Κανελλόπουλου, Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.