Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Χρειάζονται πολιτικές πρωτοβουλίες αντίστασης και διεξόδου

Σχόλιο σε σχέση με την πορεία της διαπραγμάτευσης, την ένταση των εκβιασμών και την ανάγκη πολιτικών πρωτοβουλιών αντίστασης και διεξόδου:

"Η προετοιμασία, όταν ο κλοιός σφίγγει και παραμονή νέων τελεσιγράφων, δεν είναι μόνο ή κυρίως θέμα ταμειακής διαχείρισης, αλλά απαιτεί πολιτικές πρωτοβουλίες ειλικρίνειας, στήριξης, έμπνευσης, συμμετοχής του λαού.
Η διαπραγμάτευση και η πορεία της χώρας πρέπει να μεταφερθεί από τα Brussel και τα Euro-group στις γειτονιές της πατρίδας μας, εκεί που οι άνθρωποι ζουν, αγωνιούν και συζητούν. Εκεί που μπορεί να χτιστεί η πεποίθηση και η αυτοπεποίθηση για μια πορεία έξω από μνημόνια, ταπείνωση, χρεοκρατία.
Μόνο με τα "αποθεματικά" ψυχής και αξιοπρέπειας, μόνο με τα "διαθέσιμα" προσφοράς και ενεργοποίησης σε ένα λαϊκό σχέδιο αντίστασης και διεξόδου από τον στραγγαλισμό μπορεί αυτή η μάχη να κερδηθεί.
Δεύτερο λάθος δεν θα μας συγχωρεθεί..."
πηγή: [Fb]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.