Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Απάντηση στον αντιδήμαρχο Άργους Μυκηνών για το Περιφερειακό Ιατρείο Μύλων

Απαντητική επιστολή στον αντιδήμαρχο Άργους Μυκηνών σχετικά με το Περιφερειακό Ιατρείο Μύλων:

19/05/2015
Κοδέλας Δημήτριος
Βουλευτής Αργολίδας
Άργος, Νικηταρά 8

ΠΡΟΣ: Αντιδήμαρχο Άργους Μυκηνών, κ. Δ. Κρίγγο

ΘΕΜΑ: “Ενημέρωση σχετικά με τη στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Μύλων”

κ. Αντιδήμαρχε,

πράγματι, ύστερα από την πρόσφατη παραίτηση του ενός Ιατρού, παρατηρείται δυσλειτουργία στο Περιφερειακό Ιατρείο Μύλων, το οποίο στερούνταν, μάλιστα, από τον Οκτώβρη του 2014 έως τον Μάρτη του 2015 ακόμα και Η/Υ!
Όσον αφορά στο ζήτημα της παραίτησης του ενός εκ των δύο Ιατρών που προσέφερε τις υπηρεσίες του εκεί, μας είναι ήδη γνωστό και έχουμε ενημερώσει έγκαιρα το Υπουργείο Υγείας, ώστε να καλυφθεί η κενή θέση το γρηγορότερο δυνατό.
Μάλιστα, το Υπουργείο Υγείας μας έχει πληροφορήσει ότι στην προκήρυξη θέσεων του Ιουνίου θα συμπεριλαμβάνεται και η κάλυψη του κενού στο Περιφερειακό Ιατρείο Μύλων.

Με αφορμή αυτό το σημαντικό ζήτημα, να σας ενημερώσω πως με την προηγούμενη προκήρυξη κενών θέσεων (09/03/2015) καλύφθηκαν στην Αργολίδα οι εξής θέσεις: Π.Ι. Αραχναίου, Κ.Υ. Κρανιδίου Α, Φυλακές Ναυπλιου και το Π.Ι. Λυρκείας του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Προφανώς, δε μπορούσε να προκηρυχθεί η θέση στο Π.Ι. Μύλων καθώς δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία παραίτησης του υπηρετούντα Ιατρού.

Επιπροσθέτως, και με βάση το ενδιαφέρον που δείξατε, να σας ενημερώσω πως η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας βρίσκεται υπό κατάρρευση ύστερα από τις κατεδαφιστικές πολιτικές που ακολούθησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Σίγουρα θα έχουν φτάσει και σε εσάς διαμαρτυρίες πολιτών εδώ και πολλούς μήνες για την κατάσταση που υπάρχει στο ΠΕΔΥ Άργους (πρώην ΕΟΠΥΥ), ενώ ακόμα πιο τραγική είναι η κατάσταση στο ΠΕΔΥ Ναυπλίου και στο Κ.Υ. Κρανιδίου.

Να είστε βέβαιος πως προτεραιότητα μας είναι να σταματήσει η διαρκής απαξίωση και υποβάθμιση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας το οποίο και στο Νομό μας συνεχίζει να υπάρχει χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των υπηρετούντων σε αυτό.


Και η επιστολή του αντιδημάρχου:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.